...

Reducerer antallet af fibre i luften med op til 97%​

Fiberbinder er testet grundigt både i praksis og i laboratorieforsøg hos Dansk MiljøAnalyse, og der er dokumentation for, at man med FiberbinderMetoden® kan opnå op mod 97% reduktion af antallet af fibre i luften.

Rapport med dokumentation og med beskrivelse af de grundige tests kan ses her.

Fiberbinder® adskiller sig fra øvrige produkter på markedet og opnår enestående resultater fordi: 

Fiberbinder® er en let klæbrig væske, som har en tilstrækkelig klæbrighed til, at den fikserer fibre, men som er udviklet således, at klæbrigheden ikke er til gene, når man efterfølgende arbejder på området.

Med en eldrevet rygsprøjte påføres Fiberbinder® på de områder, hvor man vil fiksere fibre.

Det kan fx være på et loftsrum, som er blevet asbestsaneret og rengjort, men hvor det ikke har været muligt at støvsuge alle fibre væk fra revner og sprækker.

Det kan også være på overfladen af fx mineraludsbats, tagplader eller andre emner, som skal demonteres og bortskaffes, og hvor man ønsker at fikeres fibre til overfladen, før man fjerner emnerne med henblik på at begrænse spredningen af fibre under arbejdets udførelse.

Du kan læse mere om anvendelsesområderne her.

Fiberbindervæsken trænger ned i revner og sprækker, hvor den fikserer fibrene og sørger for, at de ikke bliver hvirvlet op, når der arbejdes på området.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at Fiberbinder® ikke er en genvej i forhold til rengøring og støvsugning i henhold til asbestbekendtgørelse og gældende vejledninger på området. Fiberbinder® er et nyt værktøj, som kan anvendes i forlængelse af den sædvanlige, grundige rengøring, og som på den måde minimerer riskoen for spredning og væsentligt forbedrer arbejdsmiljøet for de håndværkere og tilsyn, som efterfølgende skal arbejde og færdes på områderne.

KØB HER

Bestil Fiberbinder® direkte på ordre@fiberbinder.dk eller tlf. 53 81 94 00

eller udfyld tilbudsformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skriftligt tilbud:

JEG ØNSKER TILBUD PÅ:

OM LEVERINGEN

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET