...

Om os

Bag virksomheden står to iværksættere. 

Morten Einshøj, jurist og tidligere partner i et advokatfirma, og Jesper Haunstoft, der som malermester oplevede et behov for at gøre arbejdspladser mere sikre i forbindelse med asbestrenovering og derfor fik ideen til det let klæbrige produkt, som er udviklet med flere samarbejdspartnere.

Fiberbinder ApS arbejder i dag for at gøre FiberbinderMetoden® kendt og udbredt. De foreløbige tilbagemeldinger fra blandt andet kommuner, almennyttige boligforeninger, nedrivere, entreprenører og rådgivere har været positive, og vi arbejder nu på, at FiberbinderMetoden® skal blive foreskrevet som standard ved afslutning af asbestrenovering ikke blot i Danmark, men også i resten af Europa og i USA.

Fiberbinder team

Baggrunden

Baggrunden for udviklingen af FiberbinderMetoden® er, at det ofte er umuligt at fjerne alle asbestfibre ved hjælp af rengøring og udsugning, selvom dette arbejde udføres meget grundigt. Det giver den udfordring, at man nogle gange ender med at gøre rent rigtig mange gange, men at der fortsat gemmer sig asbestfibre i spærsamlinger, revner, sprækker og andre ufremkommelige steder. Det har den konsekvens, at efterfølgende håndværkere som f.eks. tømrere, elektrikere og blikkenslagere risikerer at hvirvle de tilbageværende asbestfibre op og derefter risikerer at indånde fibrene med den store sundhedsrisiko, som det medfører.

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET