...

Gratis app

Fiberbinders gratis app indeholder instruktion til FiberbinderMetoden® og gør det meget nemt at udarbejde KS-dokumentation.

I Fiberbinder® vil vi gerne gøre det så nemt som muligt at forbedre arbejdsmiljøet, og derfor har vi i samarbejde med Molio – Byggeriets Videnscenter – udarbejdet denne gratis, digitale løsning, som på en nem og overskuelig måde giver instruktion i, hvordan FiberbinderMetoden® skal udføres.

Instruktionen gives på både dansk, tysk engelsk og polsk, og instruktionen gives både som tekst og som korte filmsekvenser.

Fiberbinders gratis app gør det også muligt nemt og hurtigt og lave KS-dokumentation i forlængelse af fiberbindingen.

Når arbejdet er udført, kan man direkte i appen tage billeder af området, og man bliver instrueret i, hvor mange billeder, der skal tages, og af hvilke områder.

Når billederne er taget og tilføjet i appen, bliver de sammen med sagens faktuelle oplysninger lagt ind i et pdf-dokument og sendt pr. mail.

I praksis betyder det, at man straks efter arbejdets udførelse kan læse pdf-dokumentet ind i sit BIM-software som fx Dalux, Ajour m.v.

Det finder du i Fiberbinders gratis app:

*BEMÆRK: Appen er kun tilgængelig via link på hjemmesiden, og det er ikke muligt at downloade via App Store / Google Play.

KØB HER

Bestil Fiberbinder® direkte på ordre@fiberbinder.dk eller tlf. 53 81 94 00

eller udfyld tilbudsformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skriftligt tilbud:

JEG ØNSKER TILBUD PÅ:

OM LEVERINGEN

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET