Ingen skadelige stoffer

Fiberbinder® går ikke på kompromis med miljø og sikkerhed, og derfor har vi udviklet vores produkt, så det hverken skader mennesker, miljø eller de emner, som det påføres.

Fiberbinder® er biologisk nedbrydelig, og det er hverken sundhedsskadeligt eller miljøproblematisk. Produktet indeholder ingen opløsningsmidler, ingen PFAS, og det forårsager ikke afgasning.

Af samme årsag har Fiberbinder® ingen MAL-kode og ingen VOC-mærkning, og der er heller ingen faremærker på produktet.

Fiberbinders sikkerhedsdatablad og tekniske datablad kan hentes her.

Fordi Fiberbinder® er udviklet, så det hverken skader mennesker, miljø eller de emner, som det påføres, kan FiberbinderMetoden® udføres uden forudgående autorisation. Man følger blot anvisningerne i den medfølgende brugsvejledning og i Fiberbinders gratis app, som kan tilgås her.

Anvendelse bør dog ske i samarbejde med en rådgiver, således at det sikres, at produktet anvendes korrekt.

Hidtil har en række andre produkter været forsøgt anvendt i forhold til at løse udfordringen med, at man meget ofte ikke kan støvsuge alle asbestfibre væk. Der er blandt andet blevet anvendt vandglas, maling, mikrodispers og andre former for overfladebehandlinger.

Flere af disse traditionelle produkter indeholder problematiske stoffer, som kan være ætsende, allergifremkaldende, brandfarlige eller ikke-nedbrydelige, og som derfor kan være skadelige både for de personer, som påfører produkterne, men også for miljøet generelt og for de emner, som produkterne påføres.

Med FiberbinderMetoden® skaber man en markant forbedring af arbejdsmiljøet uden at gå på kompromis med hverken sundhed, miljø eller materialers levetid.

Fordele ved Fiberbinder®:

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET