Fiberbinder er blevet en del af NIRAS GREEN TECH HUB!

Fiberbinder er blevet en del af NIRAS GREEN TECH HUB!

På Linkedin skriver NIRAS;

Vi sparker det nye år i gang med at byde tre nye startups velkommen i hubben! Som de første er vi glade for at kunne kalde Fiberbinder for ny ”beboer” i NIRAS GREEN TECH HUB.

”Min drivkraft er at skabe et sundt arbejdsmiljø for mine kolleger, siger grundlægger Jesper Haunstoft.

Fiberbinder er en klæbrig væske, der binder potentielt skadelige luftbårne fibre til overfladen på byggepladser, for at reducere sundhedsrisikoen for de personer der arbejder på pladsen. Væsken påføres overfladen efter den obligatoriske rengøring, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

Med en baggrund i byggebranchen ligger vigtigheden af sikre og rene byggeplaser Jesper Haunstofts hjerte nært.

“Det har været en udfordring i sanerings- og nedrivningsbranchen at levere helt rene overflader. Uanset hvor godt man sanerer og rengør, er der altid en risiko for, at små asbestfibre eller dele af mineraluld bliver liggende i områder, der er svært tilgængelige. Fiberbinder er den ekstra sikkerhed, som kan mindske risikoen”, siger han.

Jesper Haunstoft ser frem til at flytte opstarten ind i NIRAS Green Tech Hub. “Det kommer til at gøre en stor forskel at kunne få rådgivning fra NIRAS-specialister, og jeg håber det vil hjælpe med at accelerere vores vækst”.

Følg med i de kommende dage, når vi annoncerer, hvilke andre startups der slutter sig til hubben.

Andre nyheder

Nyheder
Fiberbinder

Rapporten er landet

Vi er stolte af, nu at kunne fremvise dokumentation for Fiberbinders effektivitet i forhold til at binde støvende fibre fra byggematerialer. Rapporten som er udført

Læs mere »
Nyheder
Fiberbinder

Fiberbinder er Patent Pending

NYHED!!! – NYHED!!! – NYHED!!! Fiberbinder er nu ”Patent pending” Vi udvikler og tester fortsat på vores fiberbinder og jeg kan nu, grundet produktets unikke

Læs mere »