...

J.Jensen og WMH Entreprise A/S gør en stor indsats for at forbedre arbejdsmiljøet

J.Jensen og WMH Entreprise A/S gør en stor indsats for at forbedre arbejdsmiljøet

Det er efterhånden en kendt sag, at der ofte er store udfordringer med at gøre trækonstruktioner helt rene i forbindelse med asbestsaneringer.

Heldigvis er der virksomheder, som aktivt ønsker at gøre en forskel på dette område, og som er med til at forbedre arbejdsmiljøet for de efterfølgende håndværkere.

J.Jensen og WMH Entreprise A/S er to af de virksomheder, som gør en stor indsats. Sammen har de netop udført en sag på Frederiksberg, hvor der først er lavet meget grundig og dybdegående rengøring og derefter anvendt Fiberbinder®.

Rasmus Toft Ernst fra J.Jensen udtaler:

”Vi har været glade for at arbejde med Fiberbinder. Vi fandt en masse asbest i bygningen, bl.a. i indskudsler og i tagkonstruktionen. Heldigvis arbejder vi her med en erfaren og forstående entreprenør, som godt kender til problemstillingen med at få gjort trækonstruktioner helt rene. Vi gjorde det, at vi lavede en dybdegående rengøring, hvorefter vi fik taget nogle tilfældige geltapeprøver for at have noget dokumentation for bygherre. Efter grønt lys gik vi i gang med at påføre Fiberbinder, som er en fin proces og nem at arbejde med. Det er efter min mening den rigtige måde at håndtere denne type asbestsanering på. Og forhåbentlig noget mange andre snart får øjnene op for, da denne problemstilling med rengøringen har eksisteret i en del år efterhånden. Vi takker for samarbejdet for denne gang J

Hos Fiberbinder@ er vi så heldige at arbejde sammen med mennesker og virksomheder, som gerne vil forbedre arbejdsmiljøet, og i denne sag har J.Jensen og WMH Entreprise A/S gjort en stor indsats.

Mange tak for samarbejdet, Rasmus Toft Ernst, Jack Bondo og WMH Entreprise A/S.

KØB HER

Bestil Fiberbinder® direkte på ordre@fiberbinder.dk eller tlf. 53 81 94 00

eller udfyld tilbudsformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skriftligt tilbud:

OM ORDREN

OM LEVERINGEN

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET