...

FiberbinderMetoden® anvendt på bibliotek i København

For at forbedre arbejdsmiljøet for de håndværksgrupper, der efterfølgende har deres gang på området, har Søndergaard A/S, i samarbejde med Københavns Kommune, hovedentreprenør Pihl & Søn A/S, totalrådgiver TREDJE NATUR, arkitekt JAJA Architects og ingeniør EKJ CONSULTING ENGINEERS ASbenyttet FiberbinderMetoden® på en ca. 1.000 m2 stor loftrenovering på Solvang Bibliotek i København.

Efter den obligatoriske og grundige rengøring og udsugning blev området frigivet af tilsyn til FiberbinderMetoden®, og Søndergaard A/S har undervejs benyttet Fiberbinders app til at dokumentere arbejdet til brug for KS.

Søndergaard A/S udtaler:
”Det er relevant at fremhæve, at saneringen foregik på en skole i drift – uden at
det har haft de store konsekvenser og gener for deres dagligdag. Biblioteket og skolen er i den samme bygning, og ved hjælp af afskærmning og foranstaltninger på biblioteket f.eks. midlertidige adgangshuller i vægge, har vi undgået at lave sluser mv. på skolens areal.”

Vi vil gerne sige tak for den store indsats fra alle involverede parter, som har fået arbejdet for at skabe et bedre arbejdsmiljø til at gå op i en højere enhed.

Har I også et projekt, hvor I ønsker at optimere på arbejdsmiljøet i forbindelse med asbest, mineraluld og andet historisk støv, eller ønsker I at høre mere om FiberbinderMetoden® så kontakt os!

KØB HER

Bestil Fiberbinder® direkte på ordre@fiberbinder.dk eller tlf. 53 81 94 00

eller udfyld tilbudsformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skriftligt tilbud:

OM ORDREN

OM LEVERINGEN

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET