...

FiberbinderMetoden® anvendt på ejendom i København

For at forbedre arbejdsmiljøet for de håndværksgrupper, der efterfølgende skal arbejde i området, har Bergmann Gruppen A/S, Ronnie Mølager i samarbejde med bygherre Københavns Kommune, rådgiver MOLE arkitekter, Patrick Wernblad og hovedentreprenør N.H. Hansen & Søn A/S, Esben Hansen benyttet FiberbinderMetoden® på et stort og svært tilgængeligt loftrum.

FiberbinderMetoden® blev anvendt på ca. 1.200 m2, dækkende over loft, spær og underside af bræddetag.

Efter den obligatoriske rengøring og støvsugning blev loftrummet frigivet af tilsyn til FiberbinderMetoden®, selvom der ikke var tale om asbest, men derimod isoleringsmateriale med kieselgur.

Bemærk afdækning på rør og installationer. Fiberbinder® er vandopløselig, men der bør altid ske grundig afdækning af rør og andre tekniske installationer forud for brugen af Fiberbinder®.

Undervejs har Bergmann Gruppen A/S benyttet Fiberbinders app til at dokumentere arbejdet til brug for KS.

Vi vil gerne takke alle for et godt samarbejde på sagen med god sparring og dialog hele vejen igennem og for at være med til at optimere på arbejdsmiljøet for de håndværkere og rådgivere, der efterfølgende skal have deres gang på området.

Har I også et projekt, hvor I ønsker at optimere på arbejdsmiljøet i forbindelse med asbest, mineraluld og andet historisk støv, eller ønsker I at høre mere om FiberbinderMetoden®, så kontakt os!

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET