...

FiberbinderMetoden® anvendt på ejendom på Frederiksberg

På ejendommen ”Windsor III”, beliggende på Eversvej 2-10, Frederiksberg og tilhørende Frederiksberg Kommune, har man netop anvendt Fiberbinder® til at sikre en tryg arbejdsplads for de håndværksgrupper, der skal arbejde på området. Saneringsarbejdet er udført af Weisleder Nedrivning A/S, Niclas Henriksen, i samarbejde med bygherre Frederiksberg Kommune, hovedentreprenør Hovedstadens Bygningsentreprise a/s, Preben Carlsen, og totalrådgiver ARKITEKTURLAB / Rådgivende arkitekter og ingeniører, Diego Cubillo Nielsen

Arbejdet er allerede udført på et areal svarende til 900 m2 stort loftsrum ifm. den første etape i projektet, hvor Fiberbinder® er påført spær og loftsbrædder. Det samme ca. areal vil blive påført Fiberbinder® under den næste og sidste etape i projektet. 

Efter den obligatoriske, grundige rengøring af loftsrummet, blev området frigivet af tilsyn til FiberbinderMetoden®, og undervejs har Weisleder Nedrivning A/Sbenyttet Fiberbinders app til at dokumentere arbejdet til brug for KS.

Vi vil gerne takke alle for et foreløbigt rigtig godt samarbejde på sagen med god dialog og sparring undervejs. Særligt vil vi gerne fremhæve Frederiksberg Kommune, ARKITEKTURLAB / Rådgivende arkitekter og ingeniører, Hovedstadens Bygningsentreprise a/s og Weisleder Nedrivning A/S for at gå forrest i kampen for et bedre arbejdsmiljø.

KØB HER

Bestil Fiberbinder® direkte på ordre@fiberbinder.dk eller tlf. 53 81 94 00

eller udfyld tilbudsformularen herunder, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et skriftligt tilbud:

OM ORDREN

OM LEVERINGEN

VIGTIG INFORMATION

NY VEJLEDNING FRA ARBEJDSTILSYNET